Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Objavio: I. P. ]

18. 06. 2017. 23:53   >>  23:25 1

VELIKO INTERESOVANJE

Stiže novi Huawei Honor 9

Huawei brend Honor je prije nekoliko dana u Kini predstavio nasljednika modela Honor 8, koga je uoči početka prodaje rezervisalo skoro četiri miliona ljudi, prenosi Android Headlines.

                              

Razlozi su jasni: telefon nudi odlične karakteristike i privlačnu cijenu što predstavlja pravi "mamac" za kineske kupce. Slično bi moglo da se očekuje i u Evropi, gdje će evropska verzija Honora 9 imati premijeru 27. juna u Berlinu. 

Telefon dolazi sa značajno poboljšanim hardverom, koji je u nekim detaljima prilično konkurentan Huaweijevom top modelu P10. "Devetka" kupcima nudi ekran od 5,15 inča (Full HD), dvostruku zadnju kameru od 20 i 12 megapiksela i prednju od 8. 

Honor 9 pokreće Kirin 960 procesor, identičan top modelu Huaweija. Kupci će moći da biraju između 4 i 6 GB RAM-a i 64 ili 128 GB interne memorije. Kapacitet baterije iznosi 3200 mAh. 

Telefon u Kini startuje sa početnom cijenom od 338 dolara za 4/64 GB model, dok verzija sa 6/64 GB košta 397 dolara. 

Najskuplja verzija je ona sa 6 GB RAM-a i 128 GB memorije, koja se porodaje po cijeni od 441 dolar, a to je daleko ispod cijena top modela glavnih rivala na tržištu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније