Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

10. 02. 2013. 17:43   >>  17:43

NAJAVA

Povoljniji i manji 'Samsung Galaxy' telefoni

Južnokorejski div Samsung predstavio je, prije sajma u Barseloni, dva nova 'Galaxy' telefona, nazvana 'Young' i 'Fame'. Oba su sa Android platformom, a u dizajn im je urađen po ugledu na veći 'Samsung Galaxy S3'.

Veći, 'Fame', ima procesor takta 1 GHz, Android 4.1 i HVGA ekran od 3,5 inča. Uz to, na njemu je i kamera od 5 megapiksela sa blicom, a s prednje strane se nalazi VGA kamera. Pored 512 MB radne, telefon sadrži  4 GB interne memorije, koja se može proširiti mikro SD karticama.

'Young' ima nešto manji ekran, od 3,27 inča, te takođe Android 4.1, ali i još skromniju kameru od 3 megapiksela. Takođe sadrži 4 GB interne memorije, ali i nešto više RAM memorije od 768 MB.

Iz kompanije još nijesu otkrili cijenu i datum izlaska na tržište.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније