Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

05. 10. 2017. 08:42 >> 08:11

BOLJE PERFORMANSE

Novi Guglov telefon "napada" Epl

Guglov Piksel (Pixel) telefon druge generacije, prikazan juče, ima veći i svjetliji ekran koji zauzima veću površinu prednje strane telefona.

Na taj način je Gugl ispratio izmjene koje je Epl (Apple) napravio na modelu Ajfon iks (iPhone X) koji treba da se pojavi sljedećeg mjeseca.

I modeli Piksel XL i Petoinčni piksel će biti bez ulaza za slušalice, što je Epl učinio s prošlogodišnjim Ajfonom.

Gugl tvrdi da je i kamera na pikselu poboljšana i da će praviti bolje fotografije od Ajfona.

Manji Piksel telefon će se prodavati za nešto manje od 650 dolara, 50 dolara manje od Ajfona osam. Piksel XL će koštati gotovo 850 dolara, što je 50 dolara skuplje od Ajfona osam plus. Cijene Ajfona iks su oko 1.000 dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније