Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

12. 02. 2013. 11:49   >>  11:49

KONAČNO

Alfa Romeo 4C

Italijani napokon odlučili da pokažu zvanične fotografije modela 4C prije njegove svjetske premijere na predstojećem autosalonu u Ženevi.

Italijani još nijesu razotkrili sve detalje, ali je izvjesno da su zadržali spoljašnji dizajn. Sa nešto manje od četiri metra dužine, dva metra širine, 1,18 m visine i šasijom od ugljenih vlakana, 4C bi trebalo da bude veoma lagan i automobil kojim se lako upravlja. 

 

 

Da će biti riječ o pravom vozačkom automobilu svjedoči i arhitektura pogona s 275 KS snažnim 1,75-litrenim turbopunjenim četvorocilindričnim benzincem naprijed, a automatizovanom šestobrzinskom mjenjačkom kutijom s dva  spoja i pogonom pozadi. 

Aktivna šasija trebalo bi da bude standardni dio opreme, a sve ovo nažalost neće doći bez premije na cijenu pa se očekuje da će najpoželjnija Alfa Romeo krajnjeg kupca koštati gotovo koliko i Porsche Cayman.

Automobil će za Alfu proizvoditi Maserati u pogonima u Modeni.

 



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније