Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

12. 02. 2013. 12:29   >>  12:28 1

NOVO

LG predstavlja L II seriju

Dual-SIM L7II - prvi je model nove linije LII serije Android smartfona srednje klase.

 

Na manje od dvije nedjelje prije početka Svjetskog mobilnog kongresa, LG je počeo zvanično predstavljanje svoje nove L II serije Android smartfona srednje klase.

Tri nova LG uređaja biće prikazana na Svjetskom mobilnom kongresu, i to su Optimus L3 II, Optimus L5 II i Optimus L7 II. LG Optimus L7 II smartfon je prvi prikazan i on stiže uz Android 4.1 Jelly Bean operativni sistem, integrisan sa UX funkcijama kao što su QSlide i QuickTranslator.

Pored toga Optimus L7 II ima 4,3-inčni WVGA IPS kapacitivni tač skrin ekran koji podržava 800 x 480 rezoluciju, a odlikuju ga i 1 GHz dual-core Qualcomm MSM8225 procesor, 768 MB RAM memorije, 4 GB interne memorije, slot za microSD kartice kao i kamera od 8 megapiksela.

O ostalim modelima ima malo zvaničnih informacija, osim što je LG potvrdio da Optimus L3 II ima 3,2-inčni QVGA IPS ekran kao i 1540mAh bateriju, dok Optimus L5 II ima 4,0-inčni WVGA ekran kao i 1700mAh bateriju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније