Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Izvor: Klix, Objavio: I. P. ]

03. 05. 2018. 08:44   >>  08:38

USKORO

Novi dizajn Fejsbuk Mesindžera

Popularna društvena mreža Fejsbuk uskoro će u potpunosti redizajnirati Mesindžer, kako bi korisnicima omogućila mnogo jednostavnije korišćenje aplikacije za ćaskanje, koja je godinama unazad punjena nepotrebnim igricama i opcijama.

"Kada šaljete poruke, zaista želite brzo i jednostavno iskustvo. Kako bismo se fokusirali na ove ideje, želimo da napravimo remont dizajna Mesindžera", rekao je direktor i osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg. 

Osvježena aplikacija trebalo bi da bude dostupna korisnicima uskoro. Tim Fejsbukovih stručnjaka radi na njoj od početka godine. 

Novi Mesindžer navodno će imati crnu pozadinu. Dno aplikacije pojednostavljeno je na tri glavna taba koja su fokusirana na komunikaciju.

Ikone za kameru i video čat ostaju dostupne na vrhu aplikacije. Mnoge opcije ostaće iste na Mesindžeru, ali će njegovo korišćenje u velikoj mjeri biti olakšano.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније