Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ B92, objavila B.B. ]

26. 09. 2018. 23:50 >> 23:31

SKUPO I SA GREŠKOM

Stigle prve žalbe na nove Iphone telefone

Najnoviji i najskuplji telefoni kompanije Epl (Apple) su napokon u rukama brojnih korisnika, ali stigli su i prvi prigovori i to na slab signal.

Ako je vjerovati stotinama nezadovoljnih kupaca, Eplovi najnoviji i najskuplji telefoni iPhone XS i XS MAX imaju problema sa pronalaženjem mreža.

Uređaj, prema riječima brojnih korisnika "Apple Support foruma" i "Reddita", naglo gubi Wi-Fi signal, kao i mobilni signal - i to bez očiglednog razloga.

Ovo je zaista zanimljiv bag koji stvarno nijesmo očekivali, s obzirom na to da novi iPhone čak estetski "pati" zbog ugradnje još jedne "crte" za antenu, ali prema svemu sudeći, ni ona nije dovoljna.

Tehno stručnjaci pretpostavljaju da je za pometnju i slab signal odgovoran sam uređaj, a ne lokalna mreža (kao što se prvobitno pretpostavljalo).

Prema njihovom mišljenju, ovaj problem uzrokuje ili softver ili sam hardver antene. Ako je riječ o softverskoj grešci, Epl će je riješiti jednostavnim apdejtom. Ako je riječ o neispravnoj anteni, onda bi mogla da bude prava mala katastrofa koja uključuje veliki broj vraćenih telefona.

Šta god bilo, Epl trenutno mudro ćuti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније