Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

Objavio: F.R. [ adria.ign.com ]

11. 10. 2018. 13:37 >> 13:16
1

KULTNA EPSKA FANTASTIKA

Odabrani glavni glumci za seriju "Witcher"

Nakon što je saopšteno da će Henri Kavil tumačiti lik Geralta u seriji "Witcher", zasnovanoj na romanima poljskog pisca epske fantastike Andžeja Sapkovskog, Holivud reporter je objavio listu i ostalih glumaca.

Podsjetimo,  svijet "Witcher"-a prožima mračna srednjevjekovna atmosfera, inspirisana slovenskim folkorom, u kojoj je glavni lik lovac na čudovišta Geralt od Rivije. Knjige je dodatno proslavio fanstičan serijal video-igara, ali predstavnici kompanije koja ga je kreirala "CD Project Red" ne učestvuju u stvaranju serije.

Holivud reporter javlja da će mlada Freja Alan tumačiti Siri, princezu Sintre i usvojenu Geraltovu ćerku, a Anja Čalotra će biti njena majčinska figura i Geraltova ljubav, čarobnica Jenefer.

Predstavnica produkcije Lauren Hisrič je u intervjuu za THR istakla da "traže najbolje glumce za uloge, tačka".

"Henri je očigledno veliki fan franšize, upoznali smo se u aprilu i imali prilično uopšteni sastanak. Nakon toga upoznala sam stotine kandidata za Geralta, ali Henri mi nije izlazio iz glave. Što se Anje i Freje tiče, mi jesmo bili otvoreni za sve kandidate, ali njih dvije su otjelotvorenje likova koje će tumačiti", objasnila je ona.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније