Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

08. 08. 2013. 23:49 >> 23:49
1

NOVI LOGO

"Y!" postaje istorija

Nakon dvije decenije internet džin „Jahu“ mijenja logo. Ljubičasto veliko slovo Y za znakom uzvika biće zamijenjeno jednim od 30 znakova koji se nalaze u konkurenciji.

Jedan od najkarakterističnijih logoa na planeti, znak kompanije „Jahu", uskoro će biti promenjen.  Odluka za promjenu logoa vjerovatno je uslovljena i promjenom na čelu kompanije i novim izvršnim direktorom Marisom Mejer.

Logo "Jahua" malo je promijenjen odmah po osnivanju kompanije, a od tada nije mijenjan. Ipak, kompanija je sada odlučila da je vrijeme da stvori novi, hrabri imidž.

"Logo je vaša identifikacija. 'Jahu' logo je jedan od najprepoznatljivijih. Neki ga vole, neki mrze. Odlučili smo da ga promijenimo kako bi pokazali da se kompanija mijenja, da izlaze novi proizvodi i da okrećemo novi list", istakla je šefica marketinga Keti Savit.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније