Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ RTS, objavila B.B. ]

02. 11. 2018. 14:39 >> 14:17
1

ROJOL PRETEKAO SAMSUNG

Predstavili prvi pametni telefon na preklapanje

Kalifornijska kompanija "Rojole" predstavila je u Pekingu prvi pametni telefon na preklapanje, čime je "pokvarila" veliku svečanost "Samsunga" koji je predstavljanje sličnog koncepta najavio za kraj godine.

Novi telefon "FlexPai", koji predstavlja kombinaciju smartfona i tableta, biće kupcima dostupan od decembra, radi na Android operativnom sistemu i koštaće oko 1.200 eura.

Telefon je, navodno, moguće sklopiti 200.000 puta, prije nego što se pokvari.

Predstavljanje ovog telefona donekle je "pokvarilo" planove "Samsunga", koji je prototip smartfona sa preklopivim ekranom predstavio još 2008. godine, a najavljeno je da će ovakav model u prodaji biti krajem godine.

Planove za sklopive smartfone imaju i "El-Dži" i "Epl".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније