Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

07. 11. 2018. 09:21 >> 08:58

STIŽE 2019.

Nova premijum Nokia ima čak pet kamera

Nokia, odnosno kompanija HMD Global, tokom prvih mjeseci naredne godine trebalo bi da predstavi novi premijum telefon. Očekuje se da će to biti Nokia 9 PureView.

Zahvaljujući sajtu PhoneArena u prilici da vidimo kako Nokia 9 PureView izgleda na kvalitetnim renderima, kao i u videu u kome se može vidjeti prikaz uređaja iz svih uglova.

Renderi su bazirani na CAD skicama pa možda i nijesu 100 odsto precizni, ali bez obzira na to daju dobar uvid u ono što Nokia sprema.

Primetno je da će Nokia 9 PureView imati pet kamera na poleđini, i da neće imati "notch" u vrhu ekrana.

Sa 2:1 QHD ekranom dijagonale 5,9 inča, Nokia 9 izgleda kao da u dovoljnoj mjeri prati trendove. Uređaj će imati oštar prikaz, a da pri tom ne mora da se takmiči sa drugim proizvođačima u veličini displeja.

Spoljne dimenzije telefona iznose 155 x 75 x 7,9 milimetara, što ga čini dužim i debljim od 5,5-inčnog Nokia 8 Sirocco.

Više fotografija nove Nokije 9 PureView možete naći na sajtu PhoneArena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније