Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

Objavio: F.R. [ B92 ]

12. 12. 2018. 22:48   >>  22:23

NOVA OPCIJA

Instagram uveo glasovne poruke

Društvena mreža instagram uvela je glasovne poruke kao opciju, kako bi olakšala korisnicima razmjenu poruka.

Pet godina nakon što je "Messenger" iskopirao "WhatsApp" i lansirao glasovne poruke, sada tu opciju ima i Instagram koji je u vlasništvu Fejsbuka.

Korisnici sada mogu da drže mikrofon dugme kako bi snimili kratku glasovnu poruku koja se pojavljuje u četu kao audio talas koji primalac može da presluša kada poželi.

Glasovne poruke mogu da budu dugačke do jednog minuta, budu trajno prisutne u četu ili obrisane nakon nekog vremena na iOS i Android uređajima.

To je prilično korisna alternativa video pozivima koje je Instagram predstavio u junu.

Nova funkcija je posebno zgodna ljudima u pokretu i kad su im ruke pune, kao i onima u zemljama gdje je internet previše skup za video pozive.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније