Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Izvor: Klix.ba Objavila: M.M.Lj. ]

14. 02. 2019. 22:42   >>  22:10 1

U GUGLOVOJ PRODAVNICI

"Ptica Dodo" nova igrica o Dodiku

Na Guglovom Plej Storu (Google Play Store) danas se pojavila igrica "Ptica Dodo" u kojoj je glavni lik aktuelni predsjedavajući Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik.

 

Autori igrice su naveli da je u saradnji sa Asocijacijom mladih EZDEA, igrica "Ptica Dodo" danas napokon ugledala svjetlo dana.

"Glavni lik, izumrla ptica Dodo (osim u još nekim krajevima), bori se protiv svog najvećeg neprijatelja, bosanske zastave. Svaka sličnost sa stvarnim likovima je namjerna", stoji u opisu igrice.

Smisao je igrice je u tome da ptica Dodo prolazi između barijera, a to su zastave BiH. U slučaju da se desi da udari jednu od barijera iz ptice Dodo iskaču ljiljani. Muzičku podlogu igrice predstavljaju Dodikove otpjevane pjesme poput "Ne može nam niko ništa", ali i pjesma Mahira Burekovića "Živjela Bosna" iz 1997. godina.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније