Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Objavila B.B. ]

17. 04. 2019. 13:50   >>  13:50 3

U GARAŽI DELTA SITIJA

Otvoren sajam automobila

Zamjenik gradonačelnika Časlav Vešović danas je otvorio sajam automobila, motocikala i opreme – "Auto Moto Show – Podgorica 2019".

Vešović je istakao da se partnerstvo i pokroviteljstvo Glavnog grada u ovoj manifestaciji pokazalo opravdanim.

"Pored činjenice da smo danas uspjeli da okupimo veliki broj privrednih subjekata iz Podgorice i Crne Gore koji imaju ozbiljne promete i na ozbiljan način doprinose povećanju privredne aktivnosti, ono što nas je posebno motivisalo da budemo dio ove manifestacije jeste društveno odgovoran odnos organizatora, od čega bih izdvojio tzv. sporu trku u kojoj pobjeđuje takmičar koji na cilj stigne posljednji, što na poseban način promoviše bezbjednost u saobraćaju, koja je za nas u upravi Glavnog grada jako važna", saopštio je zamjenik gradonačelnika.

On je istakao da su organizatori "Auto Moto Show – Podgorica" uspjeli da održe sajam ovoliko godina, kao i da je on postao već tradicionalna manifestacija, čiji kvalitet raste iz godine u godinu.

"Podgorica je grad koji se razvija i demografski i strukturno i već sad ima potrebu za sadržajima i prostorima u kojima bi se manifestacije ovoga tipa mogle organizovati na jednostavniji način i sa boljim efektima. U Podgorici sada već imamo nekoliko tradicionalnih sajmova. Ovo je jedan od njih. Imamo i inicijative za brojne druge i sve to skupa nameće zadatak gradskoj upravi da stvori planske i druge pretpostavke da Podgorica dobije jedan adekvatan sajamski centar. Imamo već konkretne i keredibilne incijative potencijalnih investitora za izgradnju sajamskog centra kroz model privatno-javnog partnerstva i, na taj način, daćemo konkretan doprinos da naš grad postane sajmsko-kongresni centar", zaključio je Vešović.

Sajam automobila, motocikala i opreme održavaće se u garažnom prostoru šoping mola Delta City, a za posjetioce biće otvoren do 20. aprila, od 11 so 21 sat.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније