Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

30. 06. 2019. 23:44   >>  23:44

NOVI MODELI

BMW lansira 25 električnih i hibridnih vozila

Poznati njemački proizvođač automobila BMW očekuje do sredine naredne decenije rast potražnje za električnim vozilima od 30 odsto.

Finansijski direktor te kompanije, Nikolas Peter, kazao je da BMW očekuje da će se dobit od prodaje električnih modela prije 2025. godine izjednačiti s prodajom automobila s motorom na unutrašnje sagorijevanje, prenosi Tanjug.

To je prva sugestija nekog velikog proizvođača automobila kada računa na povraćaj ulaganja u razvoj električnih automobile.

U narednih nekoliko godina BMW planira da lansira 25 električnih i hibridnih modela. Naime, sve veći broj punjača smanjiće skepsu kupaca prema praktičnosti električnih automobila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније