Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Izvor: Klix.ba, Objavila: M.M.Lj. ]

01. 01. 2020. 20:48 >> 20:42

GULFSTREAM G700 TM

Predstavljen najveći privatni avion na svijetu

Najveći privatni mlazni avion na svijetu predstavila je Gulfstream Aerospace Corp., a radi se o modelu Gulfstream G700 TM. Ovaj novi model od sada će biti, kako su saopštili, vodeći avion kompanije.

Gulfstream je najavio novi G700 model na izložbi aviona i zrakoplovne opreme za 2019. godinu u Las Vegasu.

Na događaju je predsjednik Gulfstreama Mark Burns prikazao nacrt novog aviona, kao i videosnimak aviona u kompanije u Savannahu, u saveznoj državi Džordžija. 

"Gulfstream G700 uzima najbolje elemente iz naših najinovativnijih proizvoda i objedinjuje ih kako bi stvorio potpuno novu letjelicu napredne tehnologije koja nanovo definira sigurnost, udobnost i brzinu", rekao je Burns.

Ova najava je najveća vijest u istoriji poslovnog vazduhoplovstva i rezultat je ulaganja General Dynamicsa u razvoj Gulfstream tehnologije, dodao je on.

Gulfstream G700 ima prostranu kabinu, veliku kuhinju s putničkim salonom i posebnom prostorijom za posadu, trpezarijske i konferencijske stolove na šest mjesta te glavni apartman s tušem.

Interesantno je da je Katar Ervejs već naručio deset letjelica Gulfstream G700, piše Haute Time.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније