Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Beta ]

28. 07. 2021. 22:44   >>  22:44

NOVA POLITIKA

Fejsbuk ograničava reklame koje ciljaju tinejdžere

Kompanija Fejsbuk je saopštila da više neće dozvoljavati oglašivačima da ciljaju one od 18 godina i mlađe na osnovu njihovih interesa i aktivnosti na drugim veb lokacijama.

Nova politika, koja se takodje odnosi na Instagram i Fejsbuk mesindžer, i dalje dozvoljava ciljanje tinejdžera, ali samo na osnovu starosti, pola i lokacije, prenosi Glas Amerike.

Starosne granice mogu se razlikovati u zavisnosti od zemlje, a iz Fejsbuka navode da će nova politika početi za nekoliko nedjelja.

"Već dajemo ljudima načine da nam kažu da radije ne bi vidjeli oglase na osnovu svojih interesa ili na osnovu svojih aktivnosti na drugim veb lokacijama i u aplikacijama, na primjer putem kontrola u našim podešavanjima oglasa", navodi se u saopštenju Fejsbuka u kom se najavljuje nova politika oglašavanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније