Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

22. 07. 2014. 12:20 >> 12:20

KAD ŽURITE

Nova opcija "Save" na Fejsbuku

Fejsbuk je u ponedjeljak napravio novu opciju koja omogućava korisnicima da sačuvaju ono što ih interesuje.

Nova funkcija, jednostavno nazvana „Save“, omogućava vam da pogledate omiljene postove, linkove, mjesta ili muziku kada budete imali vremena.

Sačuvane stavke su lične što znači da ih vaši prijatelji neće vidjeti (osim ako ne podijelite sa njima).

Stavku možete da sačuvate u News Feed klikom na padajući meni u gornjem desnom uglu. Ukoliko korisnik traži određeno mjesto ili muzičku stranicu, nova opcija "Save" će se samo pojaviti na toj stranici.

 Korisnici zatim mogu ponovo da posjete svoje sačuvane stavke koristeći "More" karticu na mobilnom telefonu , ili klikom na "saved" link na lijevoj šini ekrana.

Nova funkcija donosi prijeko potreban element na Fejsu koji je napravio korake da postane „go to place“ za konzumiranje vijesti sa dodatkom aktuelnih tema.

Sačuvani artikli će biti obnovljeni, dodaće se na Fejsbuk podsjetnik na vašem „News Feed“ da provjerite veze i mjesta koje ste označili.

 Opcija „Sačuvaj“ biće dostupna svim iOS i Android korisnicima, kao i veb korisnicima, tokom narednih nekoliko dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније