Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

09. 08. 2014. 20:56   >>  20:56

GREŠKA NA PUMPI

Volskswagen povukao Tiguan iz SAD-a

Jedan od najpoznatijih brendova u automobilskoj industriji njemački Volkswagen, povukao je 151.389 modela Tiguana iz Sjedinjenih Američkih Država, saopštili su iz te firme.

 

Navodi se da su automobili povučeni zbog problema na pumpi za gorivo u vozilima koja su prodavana u periodu između 2009. i 2014. godine.

Predstavnici Volkswagena takođe, su istakli da povlače vozila kao znak predostrožnosti, te da se do sada nije desila nijedna nesreća zbog toga.

U Tiguanu se stvaraju mjehurići od benzina tokom hlađenja automobila, posebno u vrućim ljetnim periodima, kao i u toplijim krajevima, a postavljanjem novog softvera u auta, problem će biti riješen.

Vlasnici Tiguana iz Crne Gore svakako treba da se obrate generalnom zastupniku za Volkswagen-ova vozila, kako bi otkrili šta da rade sa svojim vozilima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније