Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

22. 09. 2014. 23:16 >> 23:14

TEST IZDRŽLJIVOSTI

"iPhone 6" i tečni azot

Kada god se na tržištu pojave novi i zanimljivi telefoni, uslijedi pregršt testova brzine, displeja, baterije i naravno izdržljivosti.

"RatedRR testovi", uvijek su ekstremni i uglavnom nađu jedinstvene načine kako da "testiraju" odnosno unište uređaj. Ovoga puta, na njihovom testu se našao iPhone 6 Plus, a kao sredstvo testiranja je korišćen tečni azot.

"RatedRR" tim je uzeo "iPhone 6 Plus" i polio ga tečnim azotom, što je uređaj zamrzlo. Šta se potom desilo sa telefonom, pogledaćete sami.

"RatedRR" je poznat po svojim slo-mo video klipovima, pa sjajni usporeni efekti ne nedostaju ni ovdje. U svakom slučaju, iako je s jedne strane lijepo i zanimljivo gledati sve ovo u usporenom modu, djeluje kao da je uništavanje perfektno dobrog telefona na ovaj način prilično nepotrebno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније