Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

24. 11. 2014. 19:30 >> 19:26

"TOTAL WAR"

Uz Atilu stižu i Vikinzi

U novoj igri "Attila: Total War" kompanija "Sega" i "Creative Assembly", osim armija Huna, Istočnog i Zapadnog rimskog carstva, Vizigota, Alana i drugih, pojaviće se i Vikinzi, kao poseban "kulturni paket".

Serija igara "Total War" se bavi masovnim bitkama, u kojima igrač komanduje vojskom u realnom vremenu, ali ima i elemente potezne strategije u kojoj se kontroliše carstvo. 

Ranijim nastavcima je obuhvaćem srednjevjekovni Japan, Evropa, antički Rim, Napoleonova osvajanja i sukobima u 18. vijeku. Naredne godine izlazi novi nastavak "Attila: Total War", koji se bavi osvajanjima čuvenog hunskog vođe. Osim Huna, Istočnog rimskog carstva, koje je na vrhuncu moći, i Zapadnog, koje je na ivici snage, igrač će moći da komanduje armijama Franaka, Gota, Visigota, Ostrogota, Vandala, Alana, Saksonaca kao i nordijskih naroda - vikinških plemena Danaca, Gita i Jita. Ipak, ukoliko želite da igrate kao lider osvajača s Skandinavije moraćete da doplatite osam dolara ili da naručite "Atilu" prije nego što bude objavljen.

Najnoviji dio "Total War"- a će uvesti novine poput zapaljivih građevina.

 

Vikinzi ruše sve pred sobom :

 

Najava za "Atilu" :

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније