Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ B92 ]

27. 11. 2014. 11:30 >> 11:26

POKAZALO ISTRAŽIVANJE

Ko ima Ajfon 6, ne treba mu tablet

Korisnici Apple iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona sada manje koriste iPad, pokazuje istraživanje tima iza aplikacije Pocket.

 

 

Popularna aplikacija Pocket služi za čuvanje članaka, videa i drugih sadržaja sa weba za kasnije čitanje, odnosno gledanje. Prema ovim podacima vlasnici iPhone 6 telefona 72 odsto sačuvanog sadržaja pregledaju na samom telefonu, dok za ostalih 28 odsto koriste iPad. 

U slučaju iPhone 6 Plus modela ta brojka je još veća i iznosi 80 odsto pregleda na tabletu. Poređenja radi, korisnici iPhone 5S telefona 55% sačuvanog materijala pogledaju na telefonu, dok ostalih 45 odsto na tabletu. 

Naravno, ovo istraživanje je obuhvatilo samo one koji na jednom nalogu imaju i telefon i tablet, što je jedino pravo mjerilo, a ujedno i pravi pokazatelj da veći ekran telefona znači rjeđe posezanje za tabletom. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније