Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ B92 ]

22. 01. 2015. 10:40 >> 10:35

NOVI SERVIS

WhatsApp od sada i na računaru

Popularni servis WhatsApp, koji služi za besplatnu razmjenu poruka preko pametnih telefona, od sada je dostupan i na računarima.

 

“Naši novi internet klijenti samo su logičan nastavak naše misije na telefonim”, naveo je u saopštenju izvršni direktor Jan Kum. “Kada vodite konverzaciju preko desktop računa sa nekim ko koristi smartfon, sve vaše poruke i dalje će biti sačuvane i na vašem telefonu.” 

Koristnici telefona koji žele da isprobaju novi WhatsApp mogu to da učine NA OVOM LINKU

Prilikom registracije pojaviće se QR kod koji potom treba da skenirate preko vaše telefonske WhatsApp aplikacije, kako biste aktivirali servis na računaru. 

Jedna od mana ovog proširenja WhatsAppa je i to što korisnikov telefon mora biti povezan sa internetom da bi mogao da se koristi servisni nalog na računaru. 

Osim toga, korisnici iOSa moraće još neko vrijeme da pričekaju na ovu uslugu. WhatsApp trenutno koristi oko 700 miliona korisnika koji svakog dana pošalju 30 milijardi poruka. Tako ovaj servis za sobom ostavlja slične aplikacije kao što su Facebook Messenger i WeChat. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније