Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

01. 02. 2015. 10:18 >> 10:13

NOVI VIDEO

Zavirite u "Witcher"-a 3

Kompanija "CD Project RED" je objavila novi video trećeg nastavka RPG igre "Witcher 3", koja bi 19. maja trebalo da se nađe u prodavnicama.

U ovom dijelu igre, kao i u prethodnim, igrač upravalja likom Geralta iz Rivije - vješcem koji lovi zla stvorenja po svijetu.U avanturama će mu se pridružiti i preostali živi vješci, kojih se ljudi boje i proganjaju ih, kako bi zaustavio fantomski "Divlji lov".

Za razliku od ranijih dijelova, igrač će se naći u "otvorenom svijetu", što znači da će moći da sam da bira gdje će da putuje i koje zadatke će da rješava. Prema riječima autora mapa je ogromna a, ako je suditi prema insertima iz igre, grafika je na veoma visokom nivou.

Podsjetimo, redakcije nekoliko uglednih "gejming" časopisa su odigrale demo verziju "Witcher"-a 3 i njihove kritike su veoma pozitivne. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније