Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Daily mail ]

24. 06. 2015. 10:50 >> 14:15
13

NASA OTKRILA

Pronađena piramida na Marsu

Vozilo “Kjurioziti” Američke svemirske agencije (NASA) nedavno je načinilo fotografije na kojima se može vidjeti stijena u obliku savršene piramide na Marsu.

 

Objekat je veličine prosječnog automobila, ali se smatra da bi u pitanju mogao da bude samo vrh mnogo veće strukture.

Stručnjaci smatraju da se ne radi o dijelu vanzemaljske civilizacije. Oni navode da slične formacije postoje i na zemlji, koje je oblikovala erozija prouzrokovana vjetrom.

Uprkos tome, mnogi smatraju da je piramida djelo neke od visoko inteligentnih civilizacija, ako ne i naše.

Naime, mnogi teoretičari zavjere smatraju da su ljudi tokom tokom tajne misije uspostavili koloniju na crvenoj planeti. Oni kao glavni argument navode da je stijena isuviše savršenog oblika da bi bila posljedica dejstva prirodnih procesa.

                                          

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније