Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

22. 04. 2013. 12:24 >> 12:25

ZA 7 DANA

„Facebook Home“ - pola miliona skidanja

Aplikacija „Facebook Home“ dostigla je broj od pola miliona skidanja za Android u prvih nedjelju dana, ali prvi utisci korisnika nijesu baš optimistični.

Aplikacija je bila dostupna na malom broju uređaja, tako da bi Mark Zukerberg i njegovi marketinški tim trebali da budu zadovoljni. Ono što brine su loše ocjene korisnika aplikacije.

Fejsbuk je puno ulagao u marketing aplikacije i te brojke su dobre, piše Forbes.  „Iako se ne čini velikim, poput broja instalacija „Angry Birdsa“ ili instalacija kod dolaska Instagrama na Android, broj skidanja je na zadovoljavajućem nivou“, navodi list.

Mark Zukerberg je, na nedavnom predstavljanju aplikacije „Facebook Home“, ostavio mjesta i za druge platforme, naglašavajući da će na događaju „ovaj put govoriti“ samo o Androidu, što su neki protumačili kao najavu aplikacije i na drugim platformama.

Ako je vjerovati informacijama koje je objavio „Bloomberg“, već neko vrijeme pregovara se o prenošenju aplikacije „Home“ i na proizvode kompanije „Apple“, prvenstveno na iPhone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније