Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

02. 09. 2015. 12:02 >> 11:51

NEPOVRIJEĐENA

Pukom srećom izbjegla napad ajkule

Samo pukom srećom Elinor Dempsi (54) uspjela je da nepovrijeđena izbjegne napad ajkule.

Sve se dogodilo u vodama kod Moro Strend plaže u Kaliforniji,  kada se ispod Elinorine daske za surfovanje pojavila ajkula i odgrizla veliki komad njenog oslonca.

Dempsi je u tom trenutku ostala pribrana, odgurnula dasku ka ajkuli i zaplivala ka obali. Drugi surferi koji su primijetili napad upozorili su sve ostale da ne ulaze u vodu i pomogli Dempsi da izađe na obalu.

Stručnjaci analizirali su oštećenje na dasci u vidu 35 cm širokog ugriza, kako bi odredili veličinu ajkule i utvrdili da je riječ o dva metra dugom mužjaku.

Dempsi kaže da je doživjela veliki stres i da vjerovatno neko vrijeme neće surfovati.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније