Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

05. 02. 2013. 11:03 >> 11:04

sve dozvoljeno

Plaćen da se glupira

Džastin Ros Li je „Fejsbuk ličnost“.To znači da je postao poznat ni zbog čega, a zarađuje poprilične svote novca.

On ne pjeva, ne glumi, ne pleše. Ne radi ništa što bi ga moglo lansirati u Holivud. Ali, ipak se tamo nalazi. Jedini razlog tome je što ima previše novca i slobodnog vremena.

Nakon završetka fakulteta (smjer biznis) zaposlio se u jednoj bolnici gdje uskoro dobio otkaz zbog stvari koje je objavljivao na svojoj „Fejsbuk stranici“. Zato  je odlučio da objeručke prihvati luksuzan stil života.

Počeo je da putuje svijetom ,prisustvuje otmenim zabavama i sve to dokumentuje na društvenim mrežama.

Budući da se često fotografiše  sa najrazličitijim ljudima i u najrazličitijim uslovima, mnogi su to prepoznali kao priliku za reklamu pa ga plaćaju da putuje po svijetu u prvoj klasi i radi što god mu padne na pament.

Uz sve to uspio je da otvori i svoju kompaniju 'Pretentious Pockets', a bavi se prodajom svilenih maramica za džepove na muškim odijelima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније