Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

26. 04. 2013. 14:37   >>  14:37

NAJBOLJI PRIJATELJ

VIDEO: Pas koji pati za svojom vlasnicom

Dirljiv snimak psa koji, kako mnogi smatraju, plače na grobu svoje vlasnice nedavno se proširio društvenim mrežama i uskoro postao hit.

 

Video je objavljen prije nešto više od sedmicu i dosad je skupio velik broj gledanja i lajkova. Kratki video koji se počeo širiti sa stranica centra za zaštitu životinja Lokwud prikazuje Vilija koji tuguje za svojom vlasnicom Gledis.

„Ono što vam mogu reći jeste da nikada nije ispuštao ovakve zvuke i nikada to nije učinio nakon snimanja ovog videa. Možda preuveličavam njegove reakcije, ali ovo je način na koji mi je lakše da se nosim s gubitkom", stoji u opisu videa.

Vili je vučjak koji pomaže veteranima koji se vraćaju s terena da se lakše nose sa svakodnevnim životom i dio je programa koji nosi naziv "Warriors and Wolves" (Ratnici i vukovi).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније