Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

26. 04. 2013. 15:28 >> 15:29
1

PALA TEST OPŠTE KULTURE

VIDEO: Mis Rusije vratila krunu zbog neznanja

„Kad bolje razmislim, možda se i Zemlja okreće oko Sunca, ali ne znam, nemam pojma koji je tačan odgovor", rekla je Ina Žirkova čije neznanje je šokiralo svijet.

U intervjuu su joj postavili nekoliko jednostavnih pitanja kako bi joj testirali opštu kulturu. Mis Rusije 2012.  Inna Žirkova (23), „proslavila“ se već na prvom pitanju.

„Sunce se okreće oko Zemlje“, rekla je Ina kad su je pitali okreće li se naša planeta oko Sunca ili je možda obrnuto. Kad je odgovarala bila je odlučna i nije uopšte sumnjala u tačnost svog odgovora.

Zbog ispada, Ina je morala da vrati krunu i izgubila pravo da se takmiči za titulu Mis svijeta.

„Kad bolje razmislim, mislim da se možda i Zemlja okreće oko Sunca, ali ne znam, nemam pojma koji je tačan odgovor“, dodala je Ina.

Ina je supruga ruskog fudbalera Jurija Žirkova (29). Kaže da je postala Mis Rusije jer je jako lijepa i draga, a to što ne zna ni da pleše ni da pjeva, niti ima ikoji drugi talenat, nije važno.

Ruski, ali i svjetski mediji ismijavaju je zbog nezapamćenog neznanja. Nakon što je predala krunu i odustala od daljnjeg nadmetanja, rekla je da ovo za nju nije kraj svijeta. Srećna je jer je supruga fudbalera i ima dvoje predivne djece.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније