Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ The Sun ]

06. 10. 2015. 08:46 >> 08:41
1

MISLILA DA JE MRTVA

Zamalo da sahrani živu majku

Nevjerovatan incident dogodio se u Velikoj Britaniji, kada se kćerka oprostila od majke, misleći da je mrtva, da bi joj samo sedam sati nakon toga uprava bolnice u Dorčesteru saopštila da je pogriješila i da se radi o pogrešnom tijelu.

 

“Ožalošćena” Liz Pejdž (61) i njen muž Geri bili su previše uzbuđeni da primijete grubu grešku bolnice.

Liz se već oprostila od majke.

“Nijesam mogla da vjerujem. Bila sam ljuta i oduševljena u isto vrijeme. Rekli su mi da im je žao, kako moja majka nije mrtva, već je samo u drugom dijelu odjeljenja. Žena koja je umrla imala je slično ime kao moja majka”, navela je ona.

Majka Filis Lili (94) dovedena je u bolnicu u Dorčesteru nakon što je doživjela moždani udar.

Snimci su pokazivali krvarenje u mozgu, i zbog toga je Filis stavljena na aparate za disanje. Liz i Geri proveli su veče pored njenog kreveta prije nego su se vratili kući.

“Nijesam spavala dobro, a onda oko pet ujutro pozvali su me iz bolnice. Rekli su da mi je majka umrla, i pitali da li želim da je vidim. Sestra me je uvela u kabinu i tamo smo bili oko četiri minuta. Samo sam rekla- Zbogom, poljubila je u čelo i izašla”, rekla je Liz.

Ona je objasnila i zbog čega nije shvatila da je riječ o pogrešnom tijelu.

“Znam da zvuči smiješno što nijesmo vidjeli da to nije moja majka. Ali kad saopšte da vam je najbliži član porodice umro, ne očekujete drugačije, jer ste u šoku”.

Liz se nakon toga vratila kući i počela da priprema sahranu. Ali sedam sati nakon toga, Liz je dobila šokantan poziv- majka je ipak bila živa.

Liz se odlučila da progovori za medije o svom slučaju kako se slične greške ne bi ponavljale.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније