Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

02. 05. 2013. 09:08   >>  09:08 1

DOMAĆE, A AMERIČKO

"Mekćevapi" u Bugarskoj

Rumunska ispostava najpoznatijeg svjetskog lanca brze hrane "Mekdonalds" ponudio je kupcima novi proizvod, "Mekćevape", saopšteno je iz kompanije.

Jedno od najpopularnijih jela na prostorima Balkana, ćevapi, u Bugarskoj se nazivaju "mititej" ili "mič", pa će se Mekdonaldsova verzija zvati "mekmič", a prodavaće se u verziji sendviča sa ćevapima i senfom.

Novi proizvod je dio kampanje "Rumunska nedelja", koju je pokrenula rumunska filijala Mekdonaldsa, a u ponudi se, takođe, našao i sendvič sa svinjetinom i renom, koji se prodaje pod nazivom "mekpork".

"Mekmič" će koštati 4,5 leva (oko jedan eura), a "mekpork" 9,9 leva (nešto više od dva eura), saopštio je lanac brze hrane.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније