Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

08. 05. 2013. 18:18 >> 18:23

KRAJEM 2013.

VIDEO: Stiže novi „Wolfenstein“

Kompanija „Bethesda“ je zvanično najavila „Wolfenstein: The New Order” za konzole naredne generacije i PC računare krajem godine.

Radnja igre smještena je u paralelnom svijetu u šezdesetim godina, nakon pobjede Njemačke u Drugom svjetskom ratu gdje je postala dominantna globalna sila.

Glavni protagonista je poznati lik B.J. Blazkowicz, koji mora da se infiltrira u neprijateljska uporišta u Evropi. Bori se sa hordama neprijatelja i preuzima „super oružja“ koja su razvili njegovi protivnici.

„Izuzetno smo uzbuđeni zato što ćemo ljudima donijeti novo poglavlje „Wolfensteina“. Kao veliki fan serijala, bila je čast raditi na ovoj igri“, izjavio je Jens Matijes, kreativni direktor „MachineGamesa“, kompanije koju je 2010. kupio „Zenimax“ zajedno sa kompanijom „id Software“ i licencom na sve „Wolfensteine“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније