Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

06. 02. 2013. 10:48 >> 10:50

bez komentara

Postala majka sa 9 godina

Devetogodišnja djevojčica iz Meksika krajem januara rodila djevojčicu. Za ocem se traga.

"Djevojčica je imala samo nešto više od osam godina kada je ostala trudna. Otac je dječak od 17 godina, ali ne možemo da ga nadjemo jer je pobjegao", izjavila je majka djevojčice po imenu Dafne lokalnim zvaničnicima u meksičkoj saveznoj državi Halisko. 

"Tragamo za mladićem da bismo čuli i njegovu priču jer djevojčica ne shvata šta se desilo. Tu je riječ ili o silovanju ili o slučaju seksualnog zlostavljanja", rekao je jedan zvaničnik tužilaštva države Halisko. 

Devojčica se porodila 27. januara i rodila kćerku tešku 2,7 kilograma. Obje djevojčice  puštene su iz porodilišta i osjećaju se dobro, ali je iz bolnice saopšteno da će nastaviti da prate njihovo stanje zbog devetogodišnje majke. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније