Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

06. 02. 2016. 10:20 >> 10:05

SPAS

Pas slomljenog duha pronašao dom

Srceparajući video na kojem je depresivan pas koji nepomično gleda u zid ovih dana kruži društvenim mrežama. Riječ je o psu po imenu Kara, a snimak je napravljen u Irskoj, tačnije u jednom skloništu za pse.

 

Kara je dugo bila zlostavljana i duh joj je bio potpuno slomljen što video i dokazuje. Radnici su je dozivali umilnim glasom i molili je da ih pogleda, ali ona iz straha nije mogla da okrene glavu od zida...

Veterinar ju je pregledao i konstatovao da Kara iz straha ne može ni da pogleda ljude, a kamoli da im se primakne.

"Nikada nismo vidjeli toliko istraumiranog psa. Prinašli smo je na ulici, samu i bespomoćnu. Sjedjela je u uglu i mirovala. Ne mogu da zamislim šta joj se dogodilo i šta ju je dovelo do ovako lošeg psihičkog stanja", rekla je Gina Herherington iz skloništa.

Volonteri skloništa okačili su ovaj potresni video na društvene mreže i on je brzinom svjetlosti preplavio sve veće svjetske portale. Video je nekako dospio i pred oči Majkla Mek Graha iz Dablina koji je gledajući kadrove snimka pomislio "Moram da je imam!".

Kara je na svu sreću sada dobro, a njen oporavak ubrzao je Majklov drugi, takođe udomljeni pas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније