Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

18. 05. 2016. 09:29 >> 09:11

PROMJENE

Uskoro duži tvitovi?

Prema najnovijim glasinama, kompanija Tviter će uskoro na svojoj društvenoj mreži prestati ubraja fotografije i linkove u ograničenje od 140 karaktera.

Zahvaljujući ovoj promjeni, korisnici će od sada moći da pišu duže poruke. 

Prema navodima osobe bliske kompaniji, koja je tražila da ostane neimenovana, promjena bi mogla da stupi na snagu u roku od dvije nedjelje.

Linkovi na Tviteru trenutno zauzimaju 23 karaktera, čak i kada ih mreža automatski skrati. 

U martu ove godine, izvršni direktor kompanije Džek Dorsi demantovao je glasine da će Tviter povećati broj znakova koji se mogu otkucati u jednoj poruci. On je tom prilikom izjavio će Tviter zadržati postojeći broj karaktera, odnosno granicu od 140 znakova. 

Dorsi, međutim, nije isključio postojanje drugih načina putem kojih bi bilo moguće dodati tvitovima još teksta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније