Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

23. 05. 2013. 15:12   >>  15:12

OČAJNA DOMAĆICA

Ona je sada mr Eva Longorija

Lijepa glumica Eva Longorija postigla je još jedan zavidan uspjeh, ali ovog puta to je onaj akademski, na državnom univerzitetu Kalifornija.

 

"Danas je veliki dan!!!", pohvalila se statusom na Tviteru. "Jako sam uzbuđena zbog svoje diplome magistarke iz Čikano  studija. Nikad nijeste stari ili prezaposleni za obrazovanje", poručila je.

Trogodišnje obrazovanje Eva je završila u roku, a smjer "Chicano Studies" odnosi se na razumijevanje iskustava američkih državljana latinskog porijekla u SAD-u, kojima pripada i sama glumica. Magistrirala je temom o vrjednovanju karijera latinoameričkih žena u naucii i tehnologiji.

Bivša "Očajna domaćica" otkrila je i da nije imala nikakav povlašten položaj u odnosu na druge studente, samo zato što je poznata. Takođe, Eva ima i diplomu iz kineziologije (nauka o kretanju).

Danas kinezioloiju definišemo kao nauku koja proučava zakonitosti upravljanja procesom vježbanja i posljedice djelovanja tih procesa na ljudski organizam što svakako unaprjeđuje zdravlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније