Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Agencije; Objava: I.P. ]

21. 07. 2016. 12:18 >> 11:59

SERVIS ZA PORUKE

Milijarda korisnika Facebook Messengera

Izvršni direktor društvene mreže Facebook, Mark Zakerberg, saopštio je da je servis za poruke Facebook Messenger dostigao milijardu korisnika.

Popularnost ovog servisa za razmjenu poruka raste iz mjeseca u mjesec - korisnicima je olakšao komunikaciju, a vlasniku i dioničarima donio profit. 

Tri mjeseca ranije Facebook je objavio da je FB Messenger dostigao 900 miliona mjesečnih korisnika, što pokazuje njegov brz rast. 

Poređenja radi, aplikacija WhatsApp premašila je broj od milijardu korisnika u februaru 2016. godine nakon sedam godina postojanja, dok Facebook Messenger postoji nešto više od četiri godine. 

Facebook ima 1,65 milijardi aktivnih korisnika, što znači da više od 60 odsto njih koristi ovu aplikaciju u svrhu komunikacije. Aplikacija Messenger smatra se drugom najpopularnijom aplikacijom na iOS-u, a verzija za Android skinuta je milijardu puta. 

Osim što šalju poruke, korisnici mogu da obavljaju i videopozive, a kompanija tvrdi da se 10 posto glasovnih poziva na svijetu obavlja putem ove aplikacije. Ljudi je često koriste i za slanje fotografija i gifova. Na dnevnoj bazi korisnici podijele 22 miliona gifova. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније