Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

30. 05. 2013. 09:26 >> 09:27
1

NESTALI MUŠKARAC

VIDEO: Pojavio se baš kad treba

Neobična podudarnost dogodila se usred snimanja priloga o nestalom muškarcu. Naime, 73-godišnji Robert Mek Donou, koji pati od demencije, prije 14 sati nestao je iz svog doma u Limingtonu, a reporter Norm Karkos i televizijska ekipa upravo su o tome snimali prilog.

 

Ali baš u trenutku kada se Karkos pripremao da započne sa snimanjem, iz šume je mirno išetao stariji muškarac i krenuo prema njima. Da stvar bude smješnija, reporter je čak i pozdravio Mek Donoa i uopšte nije shvatio o kome se radi.

Međutim, shvatila je ekipa.

Pozvali su policiju jer je Mek Donou  imao tragove krvi na rukama i košulji. Ali, lijekari su utvrdili kako je s njim sve u redu.

"Ponekad se sve dogodi u pravom trenutku. Dobre vijesti i srećan završetak. Gospodin iza  kog vidite, nestali je Robert Mek Donou", rekao je u svom prilogu Karkos.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније