Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: B92; Objavio: I. P. ]

28. 09. 2016. 09:24 >> 09:04

KORTNI KOKS

Ne uplićite Dženifer u razvod Anđeline i Breda

Kortni Koks želi da zaštiti svoju koleginicu i prijateljicu Dženifer Eniston od medija koji pokušavaju da je upletu u razvod Anđeline Džoli i Breda Pita.

Eniston je s Pitom bila u braku pet godina, prije nego što ju je on ostavio zbog Anđeline. 

"Dženifer nema ništa s tim", rekla je Koks za Entertainment Tonight. "Osjećam da pogoršavamo situaciju samim tim što govorimo o tome". 

Otkako je Džoli podnijela zahtjev za razvod od Pita, društveni mediji preplavljeni su reakcijama u vidu gifova i slika Eniston iz njenih najpopularnijih filmova u kojima se smije i likuje. 

Međutim, to smeta čak i njenom suprugu Džastinu Terou, koji smatra "besmislenim" uplitanjem njegove supruge u razvod para Džoli-Pit. 

"Izgleda da ljudi imaju neutoljivu glad za prljavim vešom, iako bi svako rekako da nema", rekao je Tero za Biznis insajder.

"Očigledno to ljude zanima, ali postoje mnogo važnije stvari u životu. Šokantno je koliko trivijalnosti mogu da pobude pažnju u odnosu na mnogo važnije stvari. Kao dijete razvedenih roditelja, sve što mogu da kažem je da je to grozna vijest za tu djecu (Ađeline i Breda) i to je sve".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније