Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R. [ Beta ]

09. 10. 2016. 15:42   >>  15:20

INDIJSKI BIZNISMEN

Dubai: Registarske tablice platio osam miliona

Jedan indijski biznismen sa sjedištem u Dubaiju je registarske tablice automobila sa oznakom "Dubai 5", na aukciji platio 33 miliona dirhama (osam miliona eura), piše danas štampa.

"Volim da sakupljam jedinstvene tablice i ponosan sam što sam pobijedio" na aukciji, rekao je Balvinder Sahani, prenosi list na engleskom "Galf njuz".

Po listu "Halidž tajms", Sahani je u subotu rekao da će platiti i ako aukcija stigne do "50 ili čak 100 miliona dirhama".

Sahani, vlasnik međunarodne kompanije za nekretnine, rekao da je prošle godine kupio registarske tablice s brojem devet  za 25 miliona dirhama (šest miliona eura).

On je objasnio da mu je to "strast" i da će tablice "Dubai 5" staviti na "jedan od svojih Rols Rojseva".

Uprava za puteve i transport Dubaija (RTA) redovno organizuje aukcije registarskih tablica, koje privlače milionere, posebno gladne publiciteta.

Više od 300 ljudi prisustvovalo je aukciju u subotu u jednom velikom hotelu u Dubaiju, gdje je prodato 80 jedinstvenih registarskih tablica, piše "Galf njuz".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније