Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Anadolija; Objavio: I. P. ]

01. 11. 2016. 09:00 >> 08:39

ŠESTA AVENIJA

Njujork obilježio Noć vještica

Raznolikim kostimima i manifestacijama sinoć je u Njujorku, u Šestoj aveniji, obilježena Noć vještica (Halloween).

 

Jedan od najpopularnijih praznika u SAD-u obilježen je 43. tradicionalnom šetnjom na kojoj je učestvovalo oko 60 hiljada ljudi i više od 50 muzičkih grupa.

Oko milion posjetilaca sinoć je ispunilo njujoršku Šestu aveniju kako bi  uživalo u raznolikosti boja i kostima Halloweena. Na proslavljanju Noći vještica u Teksasu privedena je osoba obučena u kostimu Fredija Krugera zbog sumnje da je ranila pet osoba.

Halloween se, svake godine 31. oktobra, slavi u Irskoj, SAD-u, Kanadi, Puerto Riku, Australiji i Novom Zelandu, a odgovara katoličkom blagdanu Svih svetih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније