Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

05. 11. 2016. 09:23   >>  09:01

USPJEH SERIJE

Simpsonovi snimaju 29. i 30. sezonu

Američka televizija Foks prikazaće 29. i 30. sezonu animirane serije "Simpsonovi" koja je jedan od jedna od prvih uspješnih serija te televizijske kuće, i jedna od najuspješnijih i najcjenjenijih u istoriji televizije.

Prva epizoda o avanturama uvrnute porodice Simpson prikazana je u decembru 1989. godina, a sada se emituju epizode iz 28. sezone.

Serija je na početku privlačila po oko 15 miliona gledalaca po epizodi. Rekordna gledanost je bila s 33 miliona ljudi za epizodu "Barts Gets an F", u oktobru 1980. godine, ali je gledanost narednih epizoda opala.

"Simpsonovi" su osvojili 32 nagrade EMI koja se dodjeljuje uspješnim TV produkcijama.

Serija je popularna u cijelom svijetu i ima značajan uticaj na pop-kulturu. Snimljen je i istoimeni dugometražni film koji je premijerno prikazan 2007.

U seriji koja ne robuje pravilima o političkoj, niti bilo kakvoj drugoj korektnosti, pojavljivali su se glasovi poznatih ličnosti, kao što je bivši britanski premijer Toni Bler i vlasnik Foksa Rupert Merdok, ali se parodija ponekad i nije dopala nekim slavnim ličnostima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније