Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: B.V.

27. 12. 2016. 11:42 >> 11:19
2

NA DEDINJU

Peković kupuje Miloševićevu vilu?

Vilu nekadašnjeg predsjednika Srbije i Jugoslavije Slobodana Miloševića kupio je Nikola Peković, predsjednik KK Partizan, piše današnja srbijanska štampa.


Peković će se uskoro useliti u luksuzno zdanje u Tolstojevoj 33 na Dedinju, koje je već godinama napušteno.

Naime, kako piše Blic, i NBA zvijezda dogovorio se sa Mirom Marković i Markom Miloševićem da kupi vilu od 900 kvadratnih metara.

Vila se prodavala od 2000, a poznato je da je Mira Marković tražila tokom prethodnih godina pet miliona eura. Spuštala je cijenu na četiri pa na dva miliona eura.

Međutim, nije poznata cifra za koju je prodata Pekoviću.

Vila ima 900 kvadrata, deset spavaćih soba, 6 kupatila, dvije recepcije i dvije sobe za prijem.

Vilu prati oreol "ukletosti" jer je poslednji stanar Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam 2009. godine upravo u njoj uhapšen.

Osam godina ranije u istoj vili uhapšen je i Slobodan Milošević.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније