Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.M.Lj.

31. 12. 2016. 10:26 >> 10:03

KOTOR

Dječji doček Nove godine za pamćenje

Više od hiljadu posjetilaca uživalo je juče u Kotoru u bogatom programu za mališane koji je priređen uz podršku Luštice Bay, prijatelja dječijeg dočeka Nove godine.

Cjelodnevni spektakl organizovan je od jutarnjih do večernjih časova, a Djeda Mraz, vilenjak i brojni pratioci posjetili su i dječije odjeljenje Opšte bolnice u Kotoru i porodilište.

“Lijepe želje, dječiji osmijesi, djedamrazovske sanke, srećna lica mališana u Opštoj bolnici i novorođene bebe u crvenim odjelcima, obilježili su događaj u kom su uživali brojni psojetioci svih uzrasta. U okviru projekta "Od Božića do Božića" najprije je u jutarnjem periodu Djeda Mraz u pratnji vilenjaka napravio đir po kotorskim naseljima, i na razglas pozivao mališane i odrasle na doček koji je počeo u 17 časova na glavnom gradskom trgu - Trg od Oružja. Nakon đira, Djed Mraz i Vilenjak,sa predstavnicima Luštice Bay-a posjetili su dječije odjeljenje JU Opšte bolnice Kotor i performansom uveselili male pacijente”, navodi se u saopštenju Luštice Bay.

U sklopu predstave, organizatori su podijelili novogodišnje paketiće djeci na odjeljenju te specijalne poklone za svu novorođenu djecu na porodiljnom odjeljenju JU Opšte bolnice Kotor kao nastavak akcije "Bajka za nazdravlje" koja je otpočela prošle godine.

“Super zabava uslijedila je od 17 časova kada su podijeljeni paketići svim mališanima posjetiocima. Hor muzičke škole "Vida Matjan" i pjevači škole pjevanja "D-mol", zabavljali su najmlađu publiku i dozivali Djeda Mraza da dođe na pozornicu”, navodis e u saopštenju. 

Na opšte oduševljenje Djeda Mraz je stigao, upoznao se i fotografisao sa mališanima, svojim najvjernijim obožavaocima.

“Dječiji doček Nove godine je tradicija u Kotoru i svake godine sve uspješnija i veselija manifestacija. To je jedna velika zajednička čestitka i želja za zdravlje i veselu novu godinu, u prvom redu najmlađih. Zjedno sa NVU Karampana i Lušticom Bay svake godine uspijemo da osmislimo doček za pamćenje za svu djecu”, saopštila je Vanja Petrović iz Turističke organizacije Kotor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније