Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: P.R. [ Beta ]

14. 02. 2017. 10:06   >>  09:41 1

"ZABRANA GOLOTINJE GREŠKA"

"Plejboj" se vraća korijenima

Časopis Plejboj ponovo će početi da objavljuje slike golih žena, najavio je taj magazin na društvenim mrežama.

Kuper Hefner, kreativni direktor Plejboja i sin osnivača časopisa Hju Hefnera, juče je naveo na Tviteru da je zabrana bila greška.

"Golotinja nikad nije bila problem pošto golotinja nije problem", navodi se u njegovoj poruci.

Plejboj nije dodatno komentarisao odluku, a preko Tvitera i Fejsbuka povratak na staro proslavljen je uz #NakedIsNormal.

Plejboj, osnovan 1953, prestao je da objavljuje fotografije golih žena u martu 2016. Objavljivane su slike žena u provokativnim pozama, ali ne nagih. Izdanje za mart-april ove godine vratiće se staroj praksi.

Vlasnici i urednici Plejboja su odluku o neobjavljivanju golotinje donijeli dok je izvršni direktor bio Skot Flanders koji je u maju prošle godine napustio časopis.

Vjeruje se da je za odluku da Plejboj ponovo počne da objavljuje slike golih žena najviše odgovoran 25-godišnji Hefner, koji je u avgustu naslijedio oca na mjestu prvog čovjeka kreativnog tima kompanije iz Los Anđelesa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније