Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.M.Lj. [ Yahoo ]

17. 03. 2017. 23:51   >>  23:26

KOL SPRAUS PRIZNAO

Zbog Dženifer zaboravljao replike u Prijateljima

Kol Spraus, glumac koji je igrao Rosovog sina Bena Gelera u kultnoj seriji "Prijatelji", prisjetio se da je tokom snimanja bio ludo zaljubljen u mnogo stariju koleginicu Dženifer Eniston.

 

Spraus, koji trenutno igra u seriji "Riverdale", pojavio se u sedam epizoda između 2000. i 2002. godine, ali mu nije bilo lako da se obuzda pred svojom simpatijom.

"Bilo mi je teško da radim sa Eniston, jer sam bio jako zaljubljen u nju", kaže Kol, koji sada ima 24 godine.

Džen je od njega starija 24 godine, ali to njemu u tom trenutku nije bilo važno.

 

"Zaboravio bih svoje replike čim bih je ugledao", priznao je glumac kroz smijeh. "Bilo je teško".

Spraus koji je imao samo sedam godina kada se prvi put pojavio u "Prijateljima", kaže da je bio svjestan koliko je popularna.

"Osjećao sam razmjere te serije, iako sam bio samo dijete. Bio je to veliki izazov, jer sam radio sa megapopularnim glumcima. Bilo je zastrašujuće, ali i lijepo iskustvo. Svi su bili fini prema meni", kaže on.

 

Kol kaže da nije vidio Dženifer, niti bilo koga iz ekipe još otkako su završili snimanje serije.

"Kada bih ih sreo, pozravio bih se. Ali, prošlo je mnogo vremena i ja sigurno ne izgledam isto, pa bi to bilo čudno", kaže on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније