Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

19. 03. 2017. 23:02 >> 00:02
2

3. EPIZODA TOP GEAR-a

Leblank u CG postao LeBond

Treća epizoda nove sezone popularne emisije "Top Gear" prikazana je večeras, a gledaci BBC-ja su imali priliku da vide i kadrove iz naše zemlje.

U trećoj epizodi voženi su Aston DB11, Merc-AMG S63 i VW Golf GTI Clubsport S.

Jedna od zanimljivijih scena je kada su se popularni američki glumac Met Leblank i njegov Aston Martin sa staze koju emisija koristi za testiranja automobila teleportovali u Crnu Goru, tačnije, na jedan od puteva u našim planinama.

On tu postaje Met LeBond i juri se sa kolegom Krisom Harisom, koji je u cijeloj priči negativac u crnom Mercedesu.

Takođe, prikazana je i jurnjava sa crnogorskom policijom na podgoričkim ulicama, gdje se nastavio "obračun" Leblanka i Harisa i njihovih luksuznih automobila.

Večerašnja epizoda od sjutra će biti dostupna na internetu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније