Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.M.Lj. [ Noizz ]

20. 03. 2017. 23:54 >> 23:32

PREKINULA KONCERT

Kad Adel zaprijeti obezbjeđenju

Britanska pjevačica Adel sinoć je održala posljednji koncert u Australiji. Publika će spektakl pamtiti po sjajnim vokalnim sposobnostima, ali i po prijetnji koju je Adel uputila obezbjeđenju.

U nedjelju uveče u Melburnu Adel je održala koncert pred 78.000 ljudi i kući niko nije otišao razočaran. Opšte je poznato da Adel uvijek kaže ono što misli u toku svojih koncerata, da prekine pjesmu ako pogriješi ili ako joj se ne dopada kako je počela, ali isto tako ona ne voli kad neko maltretira njenu publiku.

Naime, tokom koncerta je jedan o članova obezbjeđenja prilazio pojedincima u publici i tražio je da sjednu na svoje mjesto i da ne igraju. Ovo je Adel mnogo iznerviralo, pa je zaustavila koncert i zaprijetila ljudima koji je štite.

"Ako vidim da još neko bude natjeran da sjedne... Kunem se Bogom... U redu, sad možemo da nastavimo dalje".

Publika je pjevačicu pozdravila gormoglasnim aplauzom, a australijske vijesti su pustile snimak sa koncerta i reakciju Adel. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније