Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta; Objavila: J.B.Č ]

25. 04. 2017. 21:43 >> 21:17
1

SAMIT O ŽENAMA U PRIVREDI

Ivanka Tramp branila oca u Berlinu

Ćerka Donalda Trampa, Ivanka Tramp, branila je danas u svom prvom zvaničnom međunarodnom pojavljivanju u ulozi savjetnika predsjednika SAD-a, njegov odnos prema ženama.

Trampova je na samitu o ženama u privredi W20 u Berlinu rekla da njen otac Donald Tramp, u svom privatnom biznisu zapošljava na hiljade žena tokom nekoliko decenija, što "svjedoči o njegovom uvjerenju i ubjeđenju u potencijal žena i njihovu sposobnost da posao obavljaju jednako dobro kao i bilo koji muškarac".

Tokom panel diskusije o pravima žena, u kojoj je učestvovala i njemačka kancelarka Angela Merkel, riječi hvale koje je Ivanka (35) imala za svog oca često su nailazile na uzdahe i negodovanje prisutnih, ali je Ivanka ocijenila da su sve optužbe protiv njega iskonstruisane.

"Odrasla sam u kući u kojoj za mene nije postojala granica koliko mogu da postignem, osim moje sopstvene upornosti. Nije bilo razlike između mene i braće. I smatram da ako si tako vidio kao biznismen, kao predsjednik ćeš sigurno vidjeti tako", rekla je Trampova.

Ona je dodala da će kao savjetnica predsjednika Amerike raditi na ojačavanju uloge žena u privredi SAD-a i šire.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније